Mandala dotten op steen, canvas, gips of hout


Ik geef ochtend- en/of middag workshops voor beginners en gevorderden in Mandaladotten op steen, canvas, gips, hout of MDF. Aan de deelnemers die net kennismaken met het Mandaladotten zal eerst een uitleg worden gegeven. Daarna kan er geoefend worden op een oefenveld voordat de definitieve ondergrond wordt bepaald.


  • Categorie: workshop
  • Looptijd: 03:00 uren
  • Adres: Nieuwehaven 166, Gouda, Nederland (Kaart)
  • Meer informatie: Betaald parkeren op de Nieuwehaven en de garage van Best Western Hotel. Gratis parkeren kan op de Reigerstraat, Lazaruskade, Prins Hendrikstaat of Turfsingel, ca. 10 minuten lopen.

Prijs:25

data
uren

Beschrijving

Deze workshops zijn geschikt voor mensen die graag willen ontdekken wat Mandaladotten is. Maar ook voor degene die ontspanning en rust zoeken in 't creëren. Omdat ik werk met kleine groepjes (slechts vier personen) is er voldoende tijd voor uitleg en begeleiding.

 

Je zult o.a. ontdekken dat je verbaasd zult staan over het mooie ontwerp dat je in korte tijd kunt maken en dat je je zo ontspannen kunt voelen na het creëren met concentratie.

 

Ik verzorg alle materialen en uiteraard iets lekkers bij de koffie of thee. De workshops worden bij mij thuis gegeven op de Nieuwehaven 166 in Gouda.

 

Mocht je zelf een groepje willen samenstellen van maximaal 4 personen dan is ook een woensdag, zaterdag of zondagmiddag als optie beschikbaar. Neem contact op voor de beschikbare mogelijkheden of vul het aanmeld formulier in.


Aanmelden workshop


Nieuwe zaterdagochtend workshop 'Mandala dotten' agenda:

Tijd: 10:00 - 13:00 uur


-31 augustus: (vol)

- 7 september (vol)

Binnenkort nieuwe data beschikbaar

(bijgewerkt op 26-9-2019)