Mandala dotten op steen, canvas, gips of hout


Ik geef ochtend- en/of middag workshops voor beginners en gevorderden in dot-painting op steen, canvas, gips, hout of MDF. Na de kennismaking zal er uitleg worden gegeven hoe het dotten in z'n werk gaat, welke verf er gebruikt kan worden en hoe deze wordt gemixt. Daarna kan er geoefend worden op een oefenvel voordat je je definitieve ondergrond kiest. Voorbeelden zijn voorhanden, maar uiteraard kan je je eigen creativiteit z'n vrije loop laten.


  • Categorie: workshop
  • Looptijd: 03:00 uren
  • Adres: Nieuwehaven 166, Gouda, Nederland (Kaart)
  • Meer informatie: Betaald parkeren op de Nieuwehaven en de garage van Best Western Hotel. Gratis parkeren kan op de Reigerstraat, Lazaruskade, Prins Hendrikstaat of Turfsingel, ca. 10 minuten lopen.

Prijs:25

data
uren

Beschrijving

Deze workshops zijn geschikt voor mensen die 

- willen ontdekken wat dot-painting is

- gevorderden die meer uitdagingen zoeken 

- of degene die ontspanning en rust zoeken in 't creëren

Omdat ik werk in kleine groepjes (max. vier á vijf personen) is er voldoende tijd voor uitleg en begeleiding.

 

Je zult o.a. ontdekken dat je verbaasd zult staan over het kunststukje dat je in korte tijd al kunt maken en dat je je zo ontspannen kunt voelen na het creëren met concentratie. Dotpainting helpt je om te ontspannen doordat je de stress en spanning op een gegeven moment loslaat door je bezig te houden met het huidige moment, terwijl je je focus legt op elke dot die je plaatst.


Ik verzorg alle materialen en uiteraard iets gezonds bij de koffie, thee en water. De workshops worden bij mij thuis gegeven op de Nieuwehaven 166 in Gouda.

 

Aanmelden workshop


Nieuwe zaterdagochtend workshop 'Mandala dotten' agenda:

Tijd: 10:00 - 13:00 uur

Binnenkort weer nieuwe data beschikbaar.


Mocht je zelf een groepje willen samenstellen van maximaal 4 personen dan is ook een woensdag, zaterdag of zondagmiddag als optie beschikbaar. Neem contact op voor de beschikbare mogelijkheden of vul het aanmeld formulier in.

(bijgewerkt op 11-05-2020)