Over


Vertraag, adem en wees bewust van het moment

Hoi, ik ben Jolanda en neem je graag mee op deze website.

Het grootste voorrecht die de mens heeft ontvangen is het delen van kennis in welke vorm dan ook. Ik ben ervan overtuigd dat wij onze talenten kunnen delen en onze omgeving kunnen beïnvloeden en weten te inspireren.
Of dit nu dansen, zingen, schilderen, dotten of een andere vorm van creativiteit is.

Mijn kennis die ik in de afgelopen jaren van het dotten heb opgedaan wil ik graag aan jou overdragen vanuit een oprechte belangstelling die ook voor mij een groei betekent. Ik wil je inspireren om je eigen waarden en talenten te ontdekken, zachtaardig voor jezelf te zijn en daarvan te genieten zonder een vorm van perfectionisme na te streven.

De dot techniek die ik gebruik en hoe ik deze gebruik wordt met aandacht en rust gedaan, het is een meditatieve bezigheid die druppel voor druppel op de ondergrond wordt neergelegd en dat zie je terug in je werkjes. Het is vooral het loslaten van perfectie, want het blijft mensenwerk (je bent tenslotte geen computer) en het is geenszins een productieproces.

***

Heb je interesse in een workshop, neem hier een kijkje
Heb je interesse of wil je info over de kunstwerken die op deze website worden getoond, neem dan contact op via e-mail: info@atelierhartenerf.nlOverOverOver