NIEUWE WEBSITE


22 Jul
22Jul

De nieuwe website is dan eindelijk online. 

Het heeft wat tijd gekost. Ik ben veel wijzer geworden in de wereld van online webdesign, metatags, pages, domeinen en alles wat daarbij komt kijken. Ik krijg regelmatig te horen dat ik een vastbijter ben en dat klopt ook wel een beetje. Ik wil het snappen en eigenlijk is een website maken ook creatief bezig zijn maar dan van een andere orde. Veel denkwerk en veel in je hoofd zitten. Dotten is juist uit je hoofd gaan en luisteren naar je intuïtie. Je bent gewaarschuwd, het is verslavend. Het bezig zijn met dotten is in het moment zijn, aan niets meer denken, ontspannen, rust.

Het is bijna een meditatie. Je kiest je kleuren en je gaat beginnen. Geen stress, muziekje op de achtergrond, een etherische olie in de diffuser en de setting is klaar voor het creëren. De tijd vliegt voorbij en hoe meer je hiermee bezig bent hoe blijmoediger je wordt. 

De kennis van hoe te dotten wil ik graag met je delen. In een klein groepje van max. 4 deelnemers ervaar je alle rust, ontspanning en gezelligheid die het dotten je kan laten ervaren.

aanmelden workshop


Naast het dotten ben ik ook met het abstract schilderen bezig. Op dit moment staat er een groot canvas op de ezel die al verschillende fases heeft doorlopen en zijn weg nog niet heeft beëindigd. Hij heeft nog een lange weg te gaan, maar er is geen haast en het komt wanneer het komt.

Het ontdekken en realiseren waar je mee bezig bent kan soms wat confronterend zijn maar meestal geeft het duidelijkheid en een "AHA" gevoel. Ik ben dan vaak weer verbaasd wat er uit mijn handen komt. Het loslaten van je denkwerk is ook hierbij een onderdeel van de weg, maar ik weet dat ik uiteindelijk het pad vind die mij naar de finish brengt.

Met betrekking tot de gemaakte foto's op de nieuwe website, dat is nog een studie waard. Vinden van een leuke setting voor je werk en dan met de juiste belichting fotograferen tot een mooi plaatje vergt nog heel wat tijd. Maar ook dit staat op de planning om te onderzoeken en kennis te vergaren. 
Je bent nooit te oud om te leren.


Comments
* De e-mail zal niet worden gepubliceerd op de website.